Entertainment Fashion Internațional Lifestyle Monden Știri World 

Premieră de gală a noului „Totul despre sex”: Noul sezon vine în decembrie pe HBO, doar cu Carrie, Miranda şi Charlotte

Aseară a avut loc mult așteptata premieră a serialului „And Just Like That”/„Și uite așa…”, noul capitol al revoluționarului serial HBO „Totul despre sex”. La evenimentul organizat în New York, actrițele principale, în frunte cu Sarah Jessica Parker, au strălucit în lumina reflectoarelor.

Serialul Sex and the City revine la mai bine de 20 de ani de la premiera primului sezon. Noul capitol „Sex and the City” intitulat „And Just Like That…” va avea premiera joi, 9 decembrie pe HBO GO, platforma de streaming a televiziunii. 

Serialul Max Original And Just Like That…, noul capitol al serialului HBO Sex and the City, semnat de producătorul executiv Michael Patrick King, le prezintă pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) şi Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieţii şi prieteniilor de la 30 de ani la realitatea şi mai complicată a vieţii şi prieteniilor de la 50 de ani.

La premiera de miercuri seară, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au sărbătorit revenirea personajelor care le-au consacrat pe micile ecrane. Aşa cum ne aşteptam, diva serii a fost actriţa Sarah Jessica Parker, în vârstă de 56 de ani, care a purtat o rochie în nuanţe pale de bleu şi roz, cu fustă din tul, şi o capă fină pe deasupra. Sarah Jessica Parker a vrut să aducă pe covorul roșu de la Muzeul de Artă Modernă din New York o ținută pe placul personajului său, Carrie Bradshaw.

Cynthia Nixon, de 55 de ani, a ales pentru seara cea mare o rochie-cămaşă într-o nuanţă de portocaliu, în timp ce Kristin Davis, de 56, a optat pentru o rochie glam bleumarin.

Vedeta seriei a fost însoţită la mult aşteptata premieră de soţul ei, actorul Matthew Broderick, şi de fiul lor în vârstă de 19 ani, James Wilkie, unul dintre cei trei copii ai cuplului căsătorit din anul 1997.

Chris Noth, actorul care-l interpretează pe Big, soţul lui Carrie, în celebrul serial, a fost şi el prezent la marea premieră, arătând foarte chipeş în ciuda faptului că au trecut anii şi peste el, acesta ajungând la vârsta de 67 de ani.

https://youtu.be/KNLwEjJPbcs

Din serial va lipsi Samantha, spumosul personaj interpretat de Kim Cattrall, are a refuzat să mai apară în noul sezon. Decizia lui Kim Cattrall vine pe fondul neînţelegerilor dintre ea şi celelalte trei actriţe, neînţelegeri ce datează din timpul filmărilor primelor sezoane ale serialului. Dar, pe de altă parte, Cattrall a declarat că nu îşi mai doreşte să o interpreteze pe Samantha. Aceasta nu a apărut nici la evenimentul de lansare a noului serial.

Din distribuţia serialului mai fac parte: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson şi Evan Handler.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi, Michael Patrick King sunt producători executivi. Scenariile sunt scrise de Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky. 

Serialul HBO Sex and the City a fost creat de Darren Star, după romanul cu acelaşi titlu scris de Candace Bushnell.

Redactia

Related posts